logo-image
  • fisherman-1
  • fisherman-2
  • fisherman-3
  • fisherman-4
Κατηγορίες

Καλάμια ψαρέματος

Η Shimano χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά και τα πιο σύγχρονα μέσα παραγωγής για να δημιουργήσει καλάμια ψαρέματος που απευθύνονται σε διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος σε όλο τον κόσμο. Από τα κορυφαία ως τα οικονομικά μοντέλα η χρήση των κατάλληλων υλικών είναι το κύριο μέλημα των μηχανικών της Shimano.
Όταν βλέπετε την ένδειξη XT του carbon δίπλα ακολουθεί ένα νούμερο, π.χ. XT100, αυτό σημαίνει 100 τόνους πρέσα πίεσης για να δημιουργηθεί το υλικό. Όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο μεγαλύτερο το τονάζ άρα και πιο ακριβό υλικό. Μερικές φορές, για πρακτικούς ψαρευτικούς λόγους, επιβάλλετε η ανάμιξη γραφίτη διαφορετικού τονάζ, ή η προσθήκη Biofibre ή ακόμη και η ανάμιξη του με fiber glass έτσι ώστε να δημιουργηθούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να μπορεί το καλάμι να ανταποκριθεί επάξια στο ψάρεμα για το οποίο κατασκευάστηκε.
Όποιο υλικό κι αν χρησιμοποιεί η Shimano για την κατασκευή του καλαμιού, να είστε 100% σίγουροι ότι έγινε η σωστή επιλογή ώστε το καλάμι να παρουσιάζει την σωστή συμπεριφορά στη χρήση και στον χρόνο.
Login-iconLogin
back-to-top-icon
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης