logo-image
  • fisherman-1
  • fisherman-2
  • fisherman-3
  • fisherman-4
Κατηγορίες

Service Εμπορευμάτων - 3 Χρόνια Εγγύηση

Η Αφοι Κασάμπαλη & ΣΙΑ Ο.Ε. εγγυάται για τους μηχανισμούς ψαρεματος και τα καλάμια ψαρέματος που εισάγει, πως έχουν υποβληθεί σε αυστηρά τεστ ποιότητας και αντοχής κατά την παραγωγή και συνεπώς είναι απαλλαγμένα από ελαττώματα. Σε περίπτωση προβληματικής λειτουργίας κατά την περίοδο των 36 μηνών από την ημερομηνία αγοράς, η εταιρία θα φροντίσει την δωρεάν επιδιόρθωση των προϊόντων.

Η εγγύηση συμπληρώνεται μόνο σε συνεργαζόμενο κατάστημα SHIMANO και καλύπτει το κόστος επισκευής, πλην των εξόδων μεταφοράς που καλύπτονται από τον αγοραστή. Για να είναι έγκυρες οι εγγυήσεις θα πρέπει πάντα να συνοδεύονται από το απόκομμα Β.
Από τις εγγυήσεις εκπίπτουν οι παρακάτω όροι,

Για τα καλάμια ψαρεματος
1) Μύτη (1ο στέλεχος)τηλεσκοπικού καλαμιού γενικά.
2) Συντριβή - Κακή χρήση.
3) Οποιαδήποτε τεχνική παρέμβαση.
4) Απώλεια τμημάτων λόγω αμέλειας.

Για τους μηχανισμούς ψαρεματος
1) Συντριβή - Κακή χρήση.
2) Οποιαδήποτε τεχνική παρέμβαση.
3) Απώλεια τμημάτων λόγω αμέλειας.

Η κρίση εφαρμογής της εγγύησης είναι εξουσιοδοτημένη στην τεχνική υπηρεσία της Αφοι Κασάμπαλη & ΣΙΑ Ο.Ε. και είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η Αφοι Κασάμπαλη & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται κατευθείαν με τον τελικό καταναλωτή την λύση της αμοιβαίας ικανοποίησης, προτείνοντας ένα προϊόν ίσης αξίας σε περίπτωση έλλειψης μέρους του ανταλλακτικού ή μη διαθέσιμο εξαιτίας της διακοπής παραγωγής του προϊόντος.Login-iconLogin
back-to-top-icon
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης