logo-image
  • fisherman-1
  • fisherman-2
  • fisherman-3
  • fisherman-4
Κατηγορίες

Dendou-Maru 600

                     

 

Με νέο επανασχεδιασμένο σώμα που του δίνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση ο νέος ηλεκτρικός μηχανισμός της Shimano Plays 600, προκαλεί στην σύγκρισή του ακόμη και μεγαλύτερους ηλεκτρικούς μηχανισμούς. Το λεπτό προφίλ του μας δίνει την δυνατότητα ώστε να τον χειριστούμε με ένα χέρι, με αυτό που κρατάμε το καλάμι, χρησιμοποιώντας τον συμπλέκτη ταχείας απελευθέρωσης που είναι εφοδιασμένος σε εργονομική θέση ώστε να είναι εύκολος ο χειρισμός του.

Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για τεχνικές όπως η καθετή, το tai rubber, το tenya κ.λ.π..

Η λειτουργικότητα και η αξία του μηχανισμού Plays 600 ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο χάρις στις νέες τεχνολογίες που είναι εφοδιασμένος, όπως το Super free spool, η λειτουργία Rakuraku και σταθερή ταχύτητα, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την τεχνική που ασκείτε. Η λειτουργία Rakuraku διατηρεί σταθερή την αντίσταση στο νήμα, ενώ η λειτουργία σταθερής ταχύτητας (Fixed Speed Mode) διατηρεί σταθερή την ταχύτητα περιστροφής της πομπίνας.

Η ρύθμιση  πάνω-κάτω και κάτω- πάνω όπου σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε το αποθηκευμένο βάθος  είτε μετρώντας από την επιφάνεια, είτε μετρώντας από τον βυθό. Η ρύθμιση  πάνω- κάτω σας δείχνει το βάθος από την επιφάνεια, ενώ η ρύθμιση κάτω- πάνω σας δείχνει την απόσταση που υπολείπεται πριν φτάσετε στον βυθό.

Η ρύθμιση σπασμένης πετονιάς σας επιτρέπει να επιστρέψετε στο ίδιο βάθος που ψαρεύατε πριν σπάσει η πετονιά. Αφού επισκευάσετε την πετονιά σας με την λειτουργία αυτή η αρματωσιά σας θα πάει πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Ο συναγερμός κουπαστής σας δίνει την δυνατότητα να σταματά η αρματωσιά σας στο σημείο που εσείς θα επιλέξετε ώστε να πάρετε με ευκολία την αρματωσιά σας μέσα στο σκάφος σηκώνοντας απλά το καλάμι σας.

Διαθέτει επίσης το Super Slow Retrieve, 5 ανοξείδωτα ρουλεμάν και ένα roller bearing , μια εργονομικά σχεδιασμένη χειρολαβή με μήκος 65cm και ικανότητα τυλίγματος ανά περιστροφή της μανιβέλας στα 59cm.

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΣΤΡΟΦΕΣ ΒΑΡΟΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
PLAYS600 6 5.5:1 475gr. 0.20/300m.

 

 
Login-iconLogin
back-to-top-icon
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης